Online Eigen Wijsheid Cursussen

Ik ben al vroeg in mijn leven begonnen met het vergaren van kennis en wijsheid. Dit vind ik leuk om te doen en daarbij ben ik altijd op zoek naar vormen om deze kennis en wijsheid weer door te geven. Ik noem dit Eigen Wijsheid. Deze Eigen Wijsheid heb ik voor een deel vertaald in verschillende online cursussen. 

De online cursussen kun je aanschaffen tegen een prijs die jezelf bepaalt. Neem even de tijd om voor jezelf een afweging te maken over een eerlijk bedrag die ook in overeenstemming is met jouw financiĆ«le situatie. 

Heb je last van blokkades in je leven of een trauma, dan ben je welkom bij me voor individuele therapie. 

Je kunt de therapie ook voorbereiden en/of ondersteunen met de online cursussen.

Uiteraard kun je je ook inschrijven voor de cursussen zonder therapie bij me te volgen. 

Aanbod Online Cursussen

pexels-karolina-grabowska-4498171.jpg

Gratis mini cursus Hoe kan ik meer ontspannen?

Een cursus met diverse ontspanningsoefeningen die je kunt gebruiken op de momenten dat je  nodig hebt. 

pexels-oleksandr-p-321576.jpg

Eenvoudig leren mediteren

Mediteren voelt soms als een enorme opgave waarbij je het idee hebt dat je het niet goed doet en teveel in je hoofd zit. Maar mediteren kan ook eenvoudig en is voor iedereen! Hoe? Dat leer je in deze cursus. 

pexels-dmitriy-ganin-8379329.jpg

Verbeter je ademhaling

Ademhalen is leven. Onbewust ademen veel mensen niet goed. Je ademt bijvoorbeeld te hoog in de borst door spanning of stress. Met deze cursus wordt je bewust van je ademhaling en ervaar je meer rust en kalmte in je dag. 

pexels-dids-1546495.jpg

Basiscursus mindfulness

Mindfulness, je kunt er niet meer omheen. Maar wat is het nu precies en wat kan mindfulness voor jou in het dagelijks leven betekenen? Je leert het in deze basiscursus mindfulness. 

pexels-maria-orlova-4940724.jpg

Stressreductie (polyvagaal theorie)

Stress. We hebben er allemaal regelmatig last van. Als je last hebt van terugkerende stress, dan kan het betekenen dat je onbewust automatische reacties hebt die voortdurend stress opleveren. De polyvagaal theorie kan dan inzicht en rust opleveren. 

* Binnenkort beschikbaar

pexels-yan-krukov-7155528.jpg

Zwanger?

Ben je zwanger? Dan bied ik hier speciale zwangerschapscursussen voor.