Ben je zwanger of wil je graag zwanger worden?

Met mijn jarenlange ervaring wil ik je graag leren hoe je gezond, ontspannen en vitaal zwanger kunt worden en zijn. Deze kennis heb ik samengevoegd in een aantal online cursussen.

pexels-yan-krukov-7155528.jpg

Op eigen wijze bevallen

Deze online cursus leert je hoe je je fysiek, emotioneel en mentaal kunt voorbereiden op de bevalling. Ontdek je eigen kracht en wijsheid om goed voorbereid de bevalling in te gaan. 

baby met moeder.jpeg

Bevallen met een keizersnede

Bevallen met een keizersnede is waarschijnlijk niet je gedroomde bevalling, maar met een goede voorbereiding ga je een keizersnede met vertrouwen tegemoet. Yoga, ontspannings- en ademhalingsoefeningen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan zowel moeder als kind.

11e45cd728bcd60453191e4e79c9050c974ddcf5189fe2490c104eaf5da0ef0e.jpeg

Gratis cursus omgaan met een stuitligging

Een stuitligging brengt specifieke uitdagingen met zich mee tijdens je zwangerschap en bevalling. Deze gratis online cursus bevat tips en oefeningen hoe je om kunt gaan met een stuitligging. 

pexels-dids-1546495.jpg

Ontspannen, Mindfullness

Ik bied ook cursussen aan op het gebied van ontspannen, mediteren, ademhalen, mindfulness en stressreductie. Deze cursussen kunnen je goed ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling! 

De online cursussen kun je aanschaffen tegen een prijs die jezelf bepaalt. Neem even de tijd om voor jezelf een afweging te maken over een eerlijk bedrag die ook in overeenstemming is met jouw financiĆ«le situatie. 

Zie je erg op tegen de bevalling, heb je angst voor de bevalling, of is een eerdere bevalling een nare ervaring voor je geweest en is er sprake van bevallingstrauma, dan ben je welkom bij mij voor individuele therapie.